Team
Max van der Zee
Online strateeg

Max is de man die de marketingtouwtjes in handen heeft. Als het creatieve brein achter de marketingcampagnes beschikt Max over flinke dosis inventiviteit en doorzettingsvermogen. Voor Max staat de klant altijd op nummer één! Het toepassen van on-page SEO en adverteren via AdWords. Met specifieke kennis kan hij van ieder project een succes maken.


Opleiding: HBO commerciële economie

Skills: WordPress, SEO, SEA, Social, Content

Ervaring: 7 jaar

LinkedIn Mail
Jennie Bekkema
Online marketing manager

Jennie geeft nooit op, haar doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat ze altijd tot het uiterste gaat om onze klanten tevreden te stellen. Bij Online Marketing Assistent verricht Jennie verscheidene marketingtaken, waaronder het optimaliseren van website en advertentie campagnes. Ze beschikt over de kennis om ieder project met succes af te ronden.


Opleiding: HBO commerciële economie

Skills: SEO, SEA, WordPress

Ervaring: 3 jaar

Marijke Dijkema
Online marketing manager

Marijke is de schakel tussen de kwalitatieve SEO die wij maandelijks weten te optimaliseren voor klanten. Door haar ervaring in behalen van topposities voor onze klanten, kent Marijke alle ins en outs van kwalitatieve SEO. Door haar efficiëntie en collegialiteit is Marijke in korte tijd uitgegroeid tot een drijvende en betrouwbare kracht in ons team.


Opleiding: HBO Small business & retail

Skills: SEO, Social, Content

Ervaring: 5 jaar

Brenda Broekhart
Tekstmanager

Brenda is gek op alles wat met tekst te maken heeft. Geen enkele taalkwestie of uitdaging is haar te gek. Dit in combinatie met een fikse dosis creativiteit resulteert in de meeste vlotte teksten voor uw website, folders en social media. Ze begrijpt als geen ander dat deze teksten fungeren als uw visitekaartje, geen enkel foutje ontsnapt daarom aan haar aandacht.


Opleiding: HBO Journalistiek

Skills: Eindredactie, journalistiek, blogs en webteksten

Ervaring: 5 jaar

Frits van Aalsum
Design assistent

Frits is tijdens zijn stage een meer dan uitstekende (web)designer gebleken, hij is na deze leerperiode daarom aangebleven en wordt werkelijk als manus van alles op het gebied van grafische vormgeving ingezet. Het maakt niet uit wat voor designwerk u op het bordje van Frits neerlegt, ook met minimale ingrediënten, weet hij een uitstekend recept neer te zetten.


Opleiding: MBO grafische vormgeving

Skills: WordPress, Photoshop, Illustrator, Indesign, HTML

Ervaring: 3 jaar

Paul van de Berg
Administratie assistent

Paul heeft allround ervaring als administratie assistent en is daarom het eerste aanspreekpunt op dit gebied. Aandacht voor de klant mag volgens hem nooit routine worden maar vergt een persoonlijke aanpak. Deze werkwijze is te merken aan de samenwerking met Paul, die veelal wordt bestempeld als een 'pietje precies', zijn werkwijze is uiterst secuur te noemen.


Opleiding: ROC Friesepoort ICT

Skills: DTP, SEO, Saas, WordPress, Planning, Administratie

Ervaring: 11 jaar

Wietske Vellinga
Social media assistent

Wietske is enthousiast, creatief en een echte socialmedia-expert. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo of het uitstippelen van een succesvolle socialmedia-campagne. Wietske is namelijk niet alleen een keiharde werker, maar neemt ook nog eens een gezonde dosis positieve energie mee naar het kantoor. Ze brengt iedereen in een vrolijke stemming.


Opleiding: MBO woninginrichting & design

Skills: Social, Photoshop, Fotografie, Mailchimp

Ervaring: 6 jaar

Chloë van Dosselaar
Social/Tekst assistent

Chloë is een bezige bij en een echte doorzetter. Chloe brengt creativiteit en is altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en lifestyle. Het is niet voor niets dat Chloë haar specialiteit ligt in het schrijven van blogs voor onze eigen websites. En als u dacht dat er niets meer op haar bordje past: ze runt ook een eigen ‘mug cakes' site.


Opleiding: Universiteit New Media & Digital

Skills: Social, Photoshop, Illustrator, Tekst

Ervaring: 6 jaar

Linkedin ChloëMug cakes
Michel Gasseling
Junior online marketeer

Michel volgt op dit moment een traject om allround online marketeer te worden. Na het afronden van een studie Small business & retail management wil hij meer kennis vergaren over de mogelijkheden op het gebied van online marketing. Michel draagt ook zijn steentje bij op het gebied van SEO, linkbuilding en WordPress klussen.


Opleiding: HBO SBRM

Skills: WordPress, SEO, linkbuilding

Ervaring: 1 jaar

Ilse Schrier
Junior online marketeer

Ilse ondersteunt onze marketingafdeling en volgt op dit moment een cursus om allround online marketing assistent te worden. Dit combineert ze met een studie Small business & retail management. Vol enthousiasme ondersteunt Ilse onze social media afdeling, onze linkbuilders en schrijft ze ook nog af en toe een blog voor onze eigen websites.


Opleiding: HBO SBRM (in opleiding)

Skills: Social media, linkbuilding, bloggen

Ervaring: 1 jaar

Aron Dongelmans
Stagiair Bedrijfskunde MER
Sanne Wouda
Stagiaire Commerciële Economie
Japkje Ine Koning
Stagiaire Commerciële Economie
Annalein Bergsma
Stagiaire Office Management
Rigtsje Van der Wal
Stagiaire Communicatie