Team
Max van der Zee
Online marketing manager

Max is de man die de marketingtouwtjes in handen heeft. Als het creatieve brein achter de campagnes, acties en webpagina’s beschikt Max over flinke dosis inventiviteit en doorzettingsvermogen. Tot in de late uren doorwerken is voor Max eerder regel dan uitzondering. Voor Max staat de klant altijd op nummer één!

Max zijn taken binnen Online Marketing Assistent omvatten onder andere het schrijven van teksten, het toepassen van on-page SEO en adverteren via AdWords. Met een open blik & specifieke kennis kan Max van ieder project een succes maken.


Opleiding: HBO commerciële economie

Skills: SEO, SEA, WordPress, Copywriting

Ervaring: 7 jaar

E-mail: max@onlinemarketingassistent.nl

LinkedIn
Paul van de Berg
Online marketing assistent

Paul heeft allround ervaring als marketing assistent en is daarom het eerste aanspreekpunt voor klanten. Aandacht voor de klant mag volgens hem nooit routine worden maar vergt een persoonlijke aanpak benadering. Deze werkwijze is te merken aan de samenwerking met Paul, die veelal wordt bestempeld als verfrissend.

Paul is een ware facility manager, als het gaat om het onderhouden van zichzelf en zijn collega's. Het is niet voor niets dat zijn krachten liggen in het contact met klanten en het beheren van ons netwerk. Paul zijn werkwijze is uiterst secuur te noemen.


Opleiding: ROC Friesepoort ICT

Skills: DTP, SEO, Saas, WordPress, Planning

Ervaring: 11 jaar

E-mail: paul@onlinemarketingassistent.nl

Marijke Dijkema
Linkbuilding assistent

Marijke is de schakel tussen de kwalitatieve links die wij maandelijks weten te realiseren voor klanten. Haar punctualiteit zorgt ervoor het op tijd realiseren van nieuwe links goed gaat. Door haar ervaring in behalen van topposities voor onze klanten, kent Marijke alle ins en outs van kwalitatieve linkbuilding.

Binnen Online Marketing Assistent staat Marijke daarnaast ook garant voor uitstekende teksten, die haar linkbuildingvaardigheden flink versterken. Door haar efficiëntie en collegialiteit is Marijke in korte tijd uitgegroeid tot een drijvende en betrouwbare kracht in ons team.


Opleiding: HBO Small business & retail

Skills: SEO, teksten schrijven

Ervaring: 3 jaar

E-mail: marijke@onlinemarketingassistent.nl

Jennie Bekkema
Online marketing assistent

Jennie is de belichaming van de uitspraak ‘de aanhouder wint’. Ze geeft nooit op, en haar doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat ze altijd tot het uiterste gaat om onze klanten tevreden te stellen. Bij Online Marketing Assistent verricht Jennie verscheidene marketingtaken, waaronder het plannen van complexe campagnes voor bijvoorbeeld Search Engine Advertising.

Ook blinkt Jennie uit in het optimaliseren van website en advertentie campagnes. Ze beschikt over de kennis en kunde om iedere opdracht met groot succes af te ronden.


Opleiding: HBO commerciële economie

Skills: SEO, SEA, WordPress

Ervaring: 2 jaar

E-mail: jennie@onlinemarketingassistent.nl

Wietske Vellinga
Social media assistent

Wietske is onze sociale gangmaker: vrolijk, creatief en een echte socialmedia-expert. Haar kenmerkende eigenschappen zijn creativiteit en kritische blik, en dit weerspiegelt zich in het werk wat ze levert. Wietske geeft uw wensen vorm, of het nu gaat om het ontwerpen van een logo of het uitstippelen van een succesvolle socialmedia-campagne.

Wietske is namelijk niet alleen een keiharde werker, maar neemt ook nog eens een gezonde dosis positieve energie mee naar het kantoor. Ze brengt iedereen in een vrolijke stemming.


Opleiding: MBO woninginrichting & design

Skills: Social, Photoshop, Fotografie, Mailchimp

Ervaring: 5 jaar

E-mail: wietske@onlinemarketingassistent.nl

Chloë van Dosselaar
Social/webtekst assistent

Chloë is een bezige bij en een echte doorzetter. Ze is nog wel bezig met haar Master’s in New Media and Digital Culture, maar kan toch nog de tijd vinden om namens ons teksten te schrijven en socialmediacampagnes op te zetten. Chloe brengt erg veel creativiteit, en is altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en lifestyle.

Het is niet voor niets dat Chloë haar specialiteit ligt in het schrijven van blogs. En als u dacht dat er niets meer op haar bordje past: ze runt ook een eigen ‘mug cakes' site.


Opleiding: Universiteit New Media & Digital

Skills: Social, Photoshop, Illustrator, Tekst

Ervaring: 5 jaar

E-mail: chloe@onlinemarketingassistent.nl

Mug cakes