SEO

Hoger in Google komen

Deze vraag wordt tegenwoordig in bijna ieder bedrijf gesteld. Om hoger in Google te komen is het belangrijk om uw website zo goed mogelijk in te richten zodat zoekmachines begrijpen waar de website over gaat. De meest relevante pagina’s, met de beste informatie, komen namelijk bovenaan. Google meet de relevantie naast de interne op uw website ook via de externe factoren zoals backlinks. Deze SEO factoren kunnen geoptimaliseerd worden zodat u hoger gaat ranken in de zoekmachines.

Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie omvat het verbeteren van de interne en externe factoren om uw website beter vindbaar te maken. Zoekmachines zoals Google baseren de rankings op veel verschillende factoren zoals de relevantie van content, de relevantie van de beschrijvingen, het aantal backlinks, de populariteit op social media en de gemiddelde bezoekduur bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat u deze factoren gaat optimaliseren. Topposities in Google leveren u enorme bezoekersaantallen op.

seo-urlWaarom investeren in SEO
check-mark-3-16

U bereikt een gericht publiek op relevante zoektermen.

Wordt eerder gevonden in Google dan uw concurrent.

De kosten zijn laag vergeleken met online adverteren.

75% van alle Nederlanders oriënteert zich via zoekmachines.

De effecten van SEO kunt u eenvoudig meten.


Een SEO tract voor de lange termijn

SEO is een langetermijnstrategie, die constant bijgehouden moet worden maar daarom ook constant nieuwe bezoekers trekt. De effecten hiervan kunnen gemeten en bijgehouden worden met Google Analytics, voor een detailleerde kijk op de effecten van uw investering. Het SEO-proces wordt gesplitst in twee delen: de on-site factoren en de off-site factoren. On-site factoren zijn de onderdelen van uw website die u kunt verbeteren voor een betere vindbaarheid. Off-site factoren zijn externe verwijzingen zoals backlinks, waarmee Google de populariteit en relevantie van uw website meet. Wij helpen u om beide onderdelen te optimaliseren.

seo factorenBelangrijke interne factoren (on site):

  • URL structuur
  • Navigatie
  • Meta titels & beschrijvingen
  • Alt. beschrijvingen afbeeldingen
  • Content (tekst & beeld)
  • Zoekwoord dichtheid
  • Interne links

Belangrijke externe factoren (off site):

  • Aanmelden zoekmachines
  • Sitemap aanmelden bij Google
  • Backlinks verzamelen (linkbuilding)

Uw zoekmachine assistent

Wilt u hoger in Google komen maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Wij helpen u om verbeteringen aan te brengen die u naar hogere posities in de zoekmachines kunnen leiden. De meeste SEO factoren kunnen geoptimaliseerd worden zodat u hoger scoort en u de investering terugverdient.

Profiteren van SEO

Hoe kan uw website profiteren? Om dit toe te lichten ontvangen we graag nadere informatie over uw website en de termen waarop u gevonden wil worden. Als u kiest voor een doorlopend traject wordt uw gehele website verbeterd zodat u zo spoedig mogelijk in de top van Google komt.

Uw website hoger in Google krijgen?

Neem hieronder vrijblijvend contact op.

Tips & Tricks