Logo ontwerp

logo design 2Bent u op zoek naar een nieuw logo ontwerp voor uw bedrijf? Of heeft u zelfs helemaal nog geen handelsmerk? De ervaren logo ontwerpers van uw Online Marketing Assistent adviseren, ontwerpen en begeleiden u in dit proces. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het logo ontwerp bij uw bedrijf en doelgroep past. Het logo is cruciaal voor de uitstraling van uw bedrijf, want het beeldmerk is namelijk vaak het eerste contact met uw doelgroep. Daarom is het zo belangrijk dat het ontworpen logo uw doelgroep aanspreekt.

Een nieuw logo laten maken

Denkt u erover om uw logo zelf te maken of wilt u liever het logo ontwerp uitbesteden? Met de eerste keus lijkt u op het eerste gezicht kosten te besparen. Maar is het ook verstandig om uw eigen logo te ontwerpen? Het logo ontwerp uitbesteden is in de meeste gevallen vaak een betere optie. Bij veel gratis logo ontwerp programma’s komt u achteraf in de problemen met de kwaliteit van het logo. Door de lage resolutie wordt u beperkt in de mogelijkheden.

Het is verstandiger om uw logo door een vakkundig logo ontwerper te laten vormgeven.

Werkwijze logo design

Om in kaart te brengen wat uw doel is, gaan we graag met u in gesprek. Dat kan plaatsvinden op ons kantoor in Joure of uw Online Marketing Assistent komt naar u toe. We vragen u allereerst om op een rij te zetten aan welke eisen het handelsmerk moet voldoen. Welke kleuren wilt u in het logo zien en welke juist niet. Moet het een strak, zakelijk of speels design zijn? Vervolgens stelt uw Online Marketing Assistent een marketingcommunicatieadvies op en bedenken we een krachtig concept. Als u voor ons kiest als logo ontwerper dan zorgen wij voor een aantal conceptvoorstellen.

Een onderscheidend design
Een logo dat past bij uw uitstraling
Het design volledig in eigendom
Ontwerp combineren met webdesign

Logo ontwerp uitbesteden

Bent u toe aan vernieuwing en wilt u uw logo ontwerp uitbesteden? De Online Marketing Assistent helpt u met het verbeteren van uw succes. Daarom zorgen we voor een professioneel ontwerp dat past bij uw bedrijf en doelgroep. Wij maken een uniek handelsmerk waar u trots op mag zijn, een logo dat uw bedrijf op de kaart zet en waarmee u opvalt tussen uw concurrenten. Nieuwsgierig geworden en wilt u een afspraak maken? Bel of mail als u vragen heeft voor Online Marketing Assistent. Ook op een mailtje via het onderstaande contactformulier reageren we zo snel mogelijk.

Creatief & kritisch

Uw Online Marketing Assistent kijkt met een kritische blik naar uw huidige logo, wensen en doelstellingen. Dit doen we om te bepalen of dit haalbaar is, of wat er anders gedaan moet worden om de gestelde doelen te bereiken. Na een korte analyse kunnen we nauwkeurig inschatten hoeveel tijd en budget er nodig is om een succesvol logo ontwerp volgens uw wensen vorm te geven. Achteraf ontvangt u altijd een transparante rapportage van alle werkzaamheden. Benieuwd wat het kost om uw logo ontwerp aan ons over te laten? U ontvangt een vrijblijvende offerte op aanvraag.

Interesse in het laten maken van een (nieuw) logo?

Vraag meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Tips & Tricks