Tekstschrijver

tekstschrijver

Heeft u een website, blog of webshop en kost het u moeite om de inhoud actueel te houden? Onze tekstschrijvers helpen u met het schrijven van blogberichten, informatieve teksten, promotieteksten en productomschrijvingen.

Vele websites en webshops worden opgezet door enthousiaste ondernemers die veel productkennis hebben. Deze kennis op een creatieve manier te verwoorden is echter een ander verhaal.

Een goede webtekst is gestructureerd, bevat wervende koppen en korte alinea’s met krachtige informatie. Onze schrijvers zijn naast goed in schrijven, ook goed in het verwerken van SEO-factoren in hun teksten. Hierdoor worden uw nieuwe pagina’s goed gevonden in de zoekmachines.

 

Waarom een tekstschrijver?

Een eigen tekstschrijver dienst nemen is voor veel kleine en ook grote bedrijven simpelweg te duur. Hoewel er vaak wel behoefte is aan ondersteuning op het gebied van commerciële teksten en online marketing. Het inhuren van een online tekstschrijver kan u een hoop tijd, geld en zorgen besparen. U heeft voortaan een vaste tekstschrijver die betrokken, duidelijk en flexibel is. SEO-factoren worden standaard toegepast om uw vindbaarheid te optimaliseren. Mocht u toch feedback hebben, dan kan dit binnen een week verwerkt worden.

 

Tekstuele tips landingspaginaWat voor teksten schrijven wij?

check-mark-3-48 tr Blogberichten (verschillende onderwerpen)

check-mark-3-48 tr Informatieve teksten (verschillende onderwerpen)

check-mark-3-48 tr Wervende teksten (promotiemateriaal)

check-mark-3-48 tr Productbeschrijvingen (webshops)

check-mark-3-48 tr Persberichten

check-mark-3-48 tr Artikel marketing

check-mark-3-48 tr Nieuwsbrief teksten

 

Kritische analyse

We kijken met een kritische blik naar uw huidige webteksten. Na een vrijblijvend onderzoek ontvangt u een voorstel voor het schrijven of verbeteren van uw teksten. Als u akkoord gaat worden de teksten geschreven. Eerst ontvangt u een conceptversie. Op basis hiervan kunt u feedback aangeven. De definitieve versie krijgt u in een Word-bestand aangeleverd, zodat u ze zelf op uw website kunt plaatsen. Eventueel kunt u er tegen een meerprijs voor kiezen om het plaatsen aan ons over te laten, inclusief afbeeldingen en html.

Wat hebben we nodig van u?

 

→ Opdrachtbeschrijving: wat is het doel van de tekst?

→ Achtergrondinformatie: wat is de missie en visie van uw bedrijf?

→ Schrijfstijl en doelgroep: particuliere of zakelijke doelgroep?

→ Zoektermen: op welke zoektermen wilt u gevonden worden?

→ Deadline: wanneer moet de tekst gereed zijn?

Uw eigen tekstschrijver

Heeft u teksten voor uw website of webshop nodig? Wij kunnen uw teksten schrijven tegen een scherp tarief inclusief correcties. Teksten voor uw website, het schrijven van een nieuwsbrief of een handleiding, niets is te gek voor onze tekstschrijvers! Door onze kennis van SEO zijn we in staat om uw website hoger in Google te krijgen met geoptimaliseerde teksten.

Tarieven webteksten schrijven

Wij bieden u ervaren en gedreven tekstschrijvers tegen een scherpe prijs. Door de jaren heen hebben we voor de meest uiteenlopende onderwerpen kwalitatieve teksten aangeleverd.Omdat er veel verschillende websites, onderwerpen en doelgroepen zijn, maken wij onderscheid tussen drie moeilijkheidsgraden waarop de prijs per woord gebaseerd wordt.

 

Interesse in het laten maken van (web)teksten?

Voor vragen of advies kunt u hieronder contact opnemen.

Tips & Tricks