Team
Max van der Zee
Online marketing manager

Max is de man die de marketingtouwtjes in handen heeft. Als het creatieve brein achter de campagnes, acties en webpagina’s beschikt Max over flinke dosis inventiviteit en doorzettingsvermogen. Tot in de late uren doorwerken is voor hem eerder regel dan uitzondering. Voor Max staat de klant altijd op nummer één, en hij besteedt met alle liefde zijn tijd aan het tevreden stellen van zijn cliënten. De rest van zijn tijd steekt hij in het eigen maken van alle facetten van online marketing.

Zijn taken binnen Online Marketing Assistent omvatten onder andere het schrijven van teksten, het toepassen van on-page SEO en werken met AdWords. Hier liggen zijn roots, waardoor hij efficiënt en met een open blik zijn specifieke kennis kan gebruiken om elk project succesvol te maken.

LinkedIn
Paul van de Berg
Online marketing assistent

Paul heeft de meeste ervaring als marketing assistent en is daarom het eerste aanspreekpunt voor klanten. Aandacht voor de klant mag volgens hem nooit routine worden maar vergt een subtiele aanpak en persoonlijke benadering. Dit geldt volgens hem niet alleen voor klanten, maar voor iedereen die van begin tot eind betrokken is bij het marketingtraject. Deze unieke visie en werkwijze is te merken aan de samenwerking met Paul, die veelal wordt bestempeld als verfrissend en schematisch.

Paul is een ware facility manager, als het gaat om het onderhouden van zichzelf en zijn collega's. Het is niet voor niets dat zijn krachten liggen in het contact met klanten en linkbuilding. Met zijn sterke communicatievaardigheden en helikopterblik is zijn werkwijze uiterst secuur te noemen.

Marijke Dijkema
Linkbuilding assistent

Marijke is de schakel tussen de vele links die wij maandelijks weten te realiseren voor klanten. Haar punctualiteit zorgt ervoor dat klanten zich geen zorgen te maken over het op tijd realiseren van nieuwe links. Door haar ruime ervaring met het keer-op-keer behalen van topposities voor klanten, kent Marijke alle ins en outs van kwalitatieve linkbuilding. Marijke brengt rust en structuur in een jong en dynamisch online marketing team, wat van levensbelang is in deze razendsnel veranderende sector.

Binnen Online Marketing Assistent staat Marijke garant voor kwalitatief uitstekende teksten, die haar linkbuildingvaardigheden kwadratisch versterken. Door haar efficiëntie en collegialiteit is Marijke in korte tijd uitgegroeid tot een drijvende, maar vooral een erg betrouwbare kracht in ons team.

Jennie Bekkema
Online marketing assistent

Jennie is de belichaming van de uitspraak ‘de aanhouder wint’. Ze geeft nooit op, en haar doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat ze altijd tot het uiterste gaat om onze klanten tevreden te stellen. Bij Online Marketing Assistent verricht Jennie verscheidene marketingtaken, waaronder het plannen van complexe campagnes voor bijvoorbeeld Search Engine Advertising. Ook blinkt ze uit in het optimaliseren van webteksten en Adwords campagnes. Ze beschikt over de kennis en kunde om iedere opdracht met groot succes af te ronden.

Daarnaast is ze twee dagen per week bij ons bezig met het schrijven van een scriptie voor haar opleiding Commerciële Economie, waar ze in haar laatste jaar zit. Dit wordt een strategisch marketingplan, met de bedoeling om nieuwe klanten voor de Online Marketing Assistent te werven.

Wietske Vellinga
Social media assistent

Wietske is onze sociale gangmaker: vrolijk, creatief en een echte socialmedia-expert. Haar kenmerkende eigenschappen zijn creativiteit en kritische blik, en dit weerspiegelt zich in het werk wat ze levert. De combinatie van deze twee eigenschappen is de ideale mix om uw wensen vorm te geven, of het nu gaat om het ontwerpen van een logo of het uitstippelen van een succesvolle socialmedia- of e-mailmarketingcampagne. Een van haar specialiteiten is werken met MailChimp, waarin haar krachten volledig tot hun recht komen.

Binnen Online Marketing Assistent hechten we erg veel waarde aan de inbreng van Wietske. Ze is namelijk niet alleen een keiharde werker, maar neemt ook nog eens een gezonde dosis positieve energie mee naar het kantoor. Ze zorgt voor een gezellige sfeer, en brengt iedereen in een vrolijke stemming.

Chloë van Dosselaar
Social/webtekst assistent

Chloë is een bezige bij en een echte doorzetter. Ze is namelijk erg druk met het afronden van haar Master’s in New Media and Digital Culture, maar kan toch nog de tijd vinden om namens ons webteksten te schrijven en socialmediacampagnes op te zetten. Dat vergt niet alleen doorzettingsvermogen, maar vooral ook wilskracht. Dit kleine wondertje is daarom een belangrijke schakel in ons bedrijf. Ze brengt erg veel creativiteit, en is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en lifestyle.

Haar sterkste kwaliteit is de combinatie van creativiteit, en een erg punctuele werkwijze. Het is niet voor niets dat Chloë haar specialiteit ligt in het schrijven en onderhouden van foodblogs. En als u dacht dat er niets meer op haar bordje past: ze runt ook haar eigen website over ‘mug cakes’!

Mug cakes