SEO

Hoger in Google komen

Deze vraag wordt tegenwoordig in bijna ieder bedrijf gesteld. Om hoger in Google te komen is het belangrijk om uw website zo goed mogelijk in te richten zodat zoekmachines begrijpen waar de website over gaat. De meest relevante pagina’s, met de beste informatie, komen namelijk bovenaan. Google meet de relevantie naast de interne op uw website ook via de externe factoren zoals backlinks. Deze SEO factoren kunnen geoptimaliseerd worden zodat u hoger gaat ranken in de zoekmachines.

Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie omvat het verbeteren van de interne en externe factoren om uw website beter vindbaar te maken. Zoekmachines zoals Google baseren de rankings op veel verschillende factoren zoals de relevantie van content, de relevantie van de beschrijvingen, het aantal backlinks, de populariteit op social media en de gemiddelde bezoekduur bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat u deze factoren gaat optimaliseren. Topposities in Google leveren u enorme bezoekersaantallen op.

seo-urlWaarom investeren in SEO
check-mark-3-16

U bereikt een gericht publiek op relevante zoektermen.

Wordt eerder gevonden in Google dan uw concurrent.

De kosten zijn laag vergeleken met online adverteren.

75% van alle Nederlanders oriënteert zich via zoekmachines.

De effecten van SEO kunt u eenvoudig meten.


Volledige ontzorging

Meer dan driekwart van alle Nederlanders gebruikt een zoekmachine om zich voort te bewegen op het internet. Dat is een te groot percentage om hier geen rekening mee te houden bij het bouwen van een website. SEO is een langetermijnstrategie, die constant bijgehouden moet worden maar daarom ook constant nieuwe bezoekers trekt. De effecten hiervan kunnen gemeten en bijgehouden worden met Google Analytics, voor een detailleerde kijk op de effecten van uw investering.

Een SEO tract voor de lange termijn

Het SEO-proces wordt gesplitst in twee delen: de on-site factoren en de off-site factoren. On-site factoren zijn de onderdelen van uw website die u kunt verbeteren voor een betere vindbaarheid. Off-site factoren zijn externe verwijzingen zoals backlinks, waarmee Google de populariteit en relevantie van uw website meet. Wij helpen u met beide onderdelen om zo uw website optimaal vindbaar te maken voor Google.

Interne factoren (on site):

seo factoren

URL structuur
Meta titels & beschrijvingen
Beschrijvingen afbeeldingen
Content opbouw (koppen)
Zoekwoord dichtheid

Externe factoren (off site):

Aanmelden zoekmachines
Sitemap aanmelden bij Google
Linkbuilding

Uw eigen SEO assistent

Wilt u hoger in Google komen maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Wij helpen u graag om de nodige verbeteringen aan te brengen die u naar hogere posities in de zoekmachines kunnen leiden. De meeste SEO factoren kunnen geoptimaliseerd worden zodat u hoger scoort en u de investering automatisch terugverdient.  Ook voor vrijblijvende informatie of advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie kunt u gerust contact opnemen!

Investeren in optimaliseren

Hoe kunt u profiteren van de zoekopdrachten in Google? Om dit toe te lichten ontvangen we graag nadere informatie over uw website en de termen waarop u gevonden wil worden. Als u kiest voor een doorlopend traject worden de teksten, meta titels, afbeeldingen en alle andere belangrijke factoren verbeterd zodat u zo spoedig mogelijk in de top van Google komt. Een investering in SEO kunt u daardoor snel terug verdienen.

Profiteren met SEO

Als SEO assistent proberen we u inzicht te verschaffen in de verschillende factoren die invloed hebben op uw ranking in de zoekmachines. Na een verkennend onderzoek doen we u een voorstel om aan de slag te gaan met de zoekmachine optimalisatie van uw website. Na uitvoering ontvangt u een uitgebreide rapportage van de werkzaamheden.

Hoe gaan we te werk?

1. Onderzoek
2. Voorstel
3. Uitvoering
4. Rapportage (maandelijks)
5. Vervolg voorstel

Waarom kiest u voor ons?

Profiteer van ons netwerk
Aantoonbare ervaring
Persoonlijk betrokken
Duidelijk & transparant
Scherpe tarieven

 

Interesse in zoekmachine optimalisatie?

Voor vragen kunt u hieronder vrijblijvend contact opnemen.

Tips & Tricks