Marketing

digitale marketingWilt u met uw bedrijf online gevonden worden? Voor vrijwel elk bedrijf is online marketing cruciaal. Met behulp van een aantal factoren kunnen we uw bedrijf beter binnen de markt positioneren. Onze online marketing assistenten helpen uw bedrijf onder andere aan een hogere omzet, meer betrokkenheid, grotere naamsbekendheid en meer verkopen. Wilt u boven uw concurrenten eindigen in Google? Wilt u zoveel mogelijk nieuwe klanten binnenhalen? En wilt u trouwe klanten genereren die blijven terugkeren naar uw website? Schakel dan uw eigen Online Marketing Assistent in om uw online marketing naar een hoger niveau te brengen.

 

Waarom investeren in online marketing?

  • Mensen zoeken eerst online, om een product te bestellen of om te orentieren op een aankoop.
  • U verslaat uw concurrenten in zoekmachines, wordt eerder gevonden dn uw concurrent.
  • U bereikt een doelgericht publiek, u kunt kiezen voor tekstadvertenties of bannermarketing.
  • Uw online zichtbaarheid wordt vergroot, u krijgt niet alleen meer bezoekers maar ook naamsbekendheid.
  • De investering is snel terugverdiend, uw investeringen in marketing zijn geen kosten maar leveren juist geld op!
  • De effecten zijn achteraf te meten, in tegenstelling tot traditionele marketing is online vrijwel alles meetbaar.

Voor kleine en grote bedrijven

Wilt u flexibele hulp inschakelen op het gebied van internet adverteren? Onze online specialisten worden vaak ingezet door ZZP’ers en midden- en klein bedrijven. Hierbij gaat om om uiteenlopende branches, van makelaars tot fashion websites.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alle online marketing van uw bedrijf. Of u nou een specialist zoekt voor het adverteren op social media of iemand die een krachtige nieuwsbrief kan maken, onze online marketing experts draaien hun handen er niet voor om.

social media webcareSocial media hulp

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online wereld. Het is voor bedrijven een goedkope en snelle manier om te communiceren met klanten. Het vergt echter wel tijd en kennis om een optimaal rendement te behalen. Door het uitbesteden van uw social media kanalen aan Online Marketing Assistent kunt u een hoop tijd en geld besparen. Wij helpen u met het opzetten, beheren en promoten van uw social media kanalen, alsmede het beheren van uw webcare.

 

email-marketing-100E-mail marketing uitbesteden

E-mail marketing is een krachtige manier om uw klant snel te bereiken. Onze Mailchimp specialisten assisteren u bij het opzetten van een grammaticaal correcte nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief kan volledig naar uw eigen huisstijl ontworpen worden. Daarna houden wij ons bezig met het bijhouden en optimaliseren van uw e-mailcampagne, zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Het is ook mogelijk om alleen hulp in te schakelen voor de opzet en de uitstraling van uw nieuwsbrief.

 

online adverterenOnline adverteren op relevante websites

Wilt u meer bezoekers, meer naamsbekendheid genereren en vertrokken bezoekers laten terugkeren? Uw Online Marketing Assistent helpt ook met het opzetten van advertentie campagnes. We kunnen u tot in de kleinste details helpen met het opzetten en optimaliseren van uw advertenties. Wij werken met een aantal advertentie methoden zoals affiliate marketing, Google AdWords, Admarkt, Adcrowd, Facebook ads, LinkedIn ads en we kunnen ook advertentieruimte voor u inkopen.

 

Uw eigen online marketing assistent

Als u kiest voor onze dienten, krijgt u een persoonlijke online marketing assistent toegewezen. U hebt voortaan een vast contactpersoon die weet wat er nodig is om meer naamsbekendheid te generen, effectieve campagnes op te zetten en hoe u klanten kan binden via social media. Deze ervaren marketeer kan u direct helpen om meer bezoekers te genereren door effectieve internetmarketing.

onpage seo 2Profiteren met internetmarketing

Hoe kunt u profiteren van online marketing? Wij optimaliseren uw verschillende online marketing kanalen om meer relevante bezoekers te trekken. Uw eigen virtuele assistent kan op basis van een verkennend onderzoek bepalen welke kanalen voor uw bedrijf relevant zijn. Zo is het mogelijk om meerdere werkzaamheden aan ons uit te besteden, zoals uw social media en e-mail marketing. Het is ons doel om voor uw bedrijf marketing rendabel te maken zonder dat u daar extra medewerkers voor in dienst moet nemen. Het is voor kleine en middelgrote bedrijven voordeliger om de online marketing werkzaamheden uit te besteden aan een specialist die hier dagelijks mee bezig is. Een investering in online marketing kunt u snel terug verdienen.

Hoe gaan we te werk?

Om beter gevonden te worden en om meer conversie te generen, is het opzetten van een op maat gemaakte online marketing strategie essentieel. Allereerst scannen we uw huidige website of webwinkel, wensen en doelstellingen. Hieruit doen wij een voorstel met de benodigde werkzaamheden, de tijdinvestering en het budget. Vervolgens gaan wij aan de slag met het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van uw online marketing. Dit kan in de vorm van het optimaliseren van uw social media, het opzetten en ontwerpen van e-mail nieuwsbrieven of door het online adverteren op relevante websites. Achteraf ontvangt u altijd een transparante rapportage van alle werkzaamheden.

Online marketing uitbesteden

Bent u van plan om uw online marketing uit te besteden aan de Online Marketing Assistent? Onze ervaren marketing specialisten optimaliseren uw online marketing om meer bezoekers te krijgen en een hogere conversie te behalen. Zo heeft u tijd om aan uw onderneming te werken. Het uitbesteden van uw online marketing bespaart u een hoop tijd, geld en zorgen. Wij zorgen ervoor dat u direct resultaat ziet uit de middelen die wij hebben ingezet. Achteraf ontvangt u altijd een rapportage van alle werkzaamheden. Samen brengen wij uw bedrijf naar een hoger niveau. Een bedrijf met meer bezoekers, meer conversie, meer naamsbekendheid en een hogere plek in Google. Bent u benieuwd hoe we voor uw organisatie alles uit online marketing haalt? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tips & Tricks