Linkbuilding

wat is linkbuildingLinkbuilding is een tijdrovend proces waar bijna iedere website eigenaar mee te maken krijgt. Voor veel bedrijven is het soms onmogelijk om relevante backlinks te vergaren. Bovendien moeten potentiële partners goed gescreend worden zodat u alleen kwalitatieve links krijgt. Linkbuilding uitbesteden is de beste methode om backlinks te verkrijgen waarmee u beter gaat scoren in de zoekmachines!

Backlinks verzamelen

Om hoger in Google te komen is het belangrijk dat u op zoek gaat naar waardevolle en relevante partners die een link naar uw website plaatsen.

Deze links ziet Google als stemmen op uw website. Aan de hand van de kwaliteit van uw linkprofiel bepaalt Google de populariteit en relevantie van uw website / pagina. Websites met de meeste stemmen komen hoger in de zoekmachines. Links vanaf kwalitatieve en relevante pagina’s wegen hierbij zwaarder mee.

Belang van linkbuilding

Zoekmachines stellen een profiel samen van alle links naar uw website om de populariteit en autoriteit te bepalen. Wanneer uw concurrent precies dezelfde pagina als u heeft, maar meer links naar zijn pagina, dan komt de concurrerende website waarschijnlijk hoger in Google. Hierdoor is het van belang geworden dat u kwalitatieve backlinks naar uw website vergaart.

SEO is tijdrovend

Voor zowel grote als kleine bedrijven kan SEO een tijdrovend en frustrerend proces zijn. Daarnaast kunnen er fouten gemaakt worden waardoor de verkregen links alsnog geen positief effect hebben. Kies er daarom voor om linkbuilding uit te besteden, we zorgen dat uw website hoger gaat scoren in zoekmachines door structureel te zoeken naar relevante en kwalitatieve partners!

adverteren op internet

Complete strategie

Google hecht waarde aan een natuurlijke opbouw van de links naar uw website. Daarom is het belangrijk om uw backlink op diverse website te plaatsen. Als linkbuilder stellen we voor elke klant een lijst samen met de onderstaande onderdelen. Hieronder kunnen we ook uw linkruil activiteiten beheren zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Onderdelen (onder andere):

  • Zoekmachine aanmeldingen
  • Links op partnerpagina’s
  • Startpagina aanmeldingen
  • Bedrijfsgids aanmeldingen
  • Artikelen plaatsen op blogs
  • Comments achterlaten op blogs
  • Een profiel aanmaken op forums
  • Uw link op social media plaatsen

Uw eigen linkbuilding assistent

Heeft u interesse in linkbuilding maar heeft u er zelf geen tijd voor? U kunt uw linkbuilding campagne aan ons uitbesteden zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ook voor advies op het gebied van linkbuilding kunt u contact opnemen! Voordelen zijn:

✓ Een uitgebreid netwerk

Omdat wij al jaren links aanmelden, verzamelen en ruilen hebben we een groot eigen netwerk van websites opgebouwd. Indien relevant kunt u hier ook een vermelding op krijgen. Daarnaast kennen we de meeste linkbuilders zodat kwalitatieve partners snel gevonden worden.

✓ Lange termijn visie

Als u kijkt onder het kopje ‘klanten’ dan vindt u een hoop bedrijven die hun gehele linkbuilding campagne reeds aan ons uitbesteed hebben. Check de resultaten in Google en laat u overtuigen van onze kwalitatieve linkbuilding strategie!

✓ Persoonlijke aandacht

Onze linkbuilding assistenten geven uw website persoonlijke aandacht en daar profiteert u op de lange termijn van. Anders dan andere bureau’s heeft u bij ons een vast contactpersoon die de kwaliteit van uw zoekmachine optimalisatie bewaakt.

✓ Kwalitatieve linkbuilding

Linkbuilding geen hogere wiskunde maar toch zijn er een aantal belangrijke regels die u moet hanteren. Tegenwoordig moet u een divers aantal links vergaren van relevante en kwalitatief goede websites. Deze website moeten vooraf gescand worden met speciale zoekmachine programma’s. Kies voor een persoonlijke assistent die dit werk uit handen neemt!

✓ Uw investering terug verdienen

Het mooie is dat u een investering in linkbuilding vaak eenvoudig kunt terug verdienen, mits uw website optimaal ingericht is. Linkbuilding is echter lange termijn werk en een doorlopend proces, we raden u daarom aan om te kiezen voor een traject van minimaal een half jaar zodat er voldoende tijd is om uw investering terug te verdienen!

 

Interesse het uitbesteden van linkbuilding?

Neem vandaag nog contact op via het onderstaande formulier.

Tips & Tricks