Linkbuilding

linkbuildingLinkbuilding is een tijdrovend proces waar bijna iedere website eigenaar mee te maken krijgt. Vooral voor kleine en middelgrote bedrijven die meerdere websites beheren of weinig medewerkers hebben is het vaak onmogelijk om voor elke website een hoog aantal backlinks te vergaren. Bovendien moeten potentiële partners goed gescreend worden zodat u alleen kwalitatieve links krijgt. Linkbuilding uitbesteden is de beste methode om kwalitatieve en relevante backlinks te verkrijgen waarmee u beter gaat scoren in de zoekmachines!

Relevante backlinks verzamelen

Één van de belangrijkste aspecten het zoekmachine optimalisatie proces is het verzamelen van backlinks naar uw website. Om hoger in Google te komen is het belangrijk dat u op zoek gaat naar waardevolle en relevante partners die een link naar uw website plaatsen. Deze links ziet Google als stemmen op uw website. Aan de hand van de kwaliteit van uw linkprofiel bepaalt Google de populariteit en relevantie van uw website / pagina. Websites met de meeste stemmen komen hoger in de zoekmachines. Links vanaf kwalitatieve en relevante pagina’s wegen hierbij zwaarder mee.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Google en ook andere zoekmachines stellen een profiel samen van alle links naar uw website om de populariteit en autoriteit te bepalen. Wanneer uw concurrent precies dezelfde pagina als u heeft, maar meer links naar zijn pagina, dan komt de concurrerende website waarschijnlijk hoger in Google. Hierdoor is het van belang geworden dat u een hoog aantal kwalitatieve en gevarieerde backlinks naar uw website vergaart.

Geen tijd voor linkbuilding? 

Voor zowel grote als kleine bedrijven kan SEO een tijdrovend en frustrerend proces zijn. Daarnaast kunnen er fouten gemaakt worden waardoor de verkregen links alsnog geen positief effect hebben. Kies er daarom voor om linkbuilding uit te besteden, we zorgen dat uw website hoger gaat scoren in zoekmachines door structureel te zoeken naar relevante en kwalitatieve partners!

Voor wie?

Informatieve websites & blogs ←

→ ZZP’ers & MKB bedrijven

Webwinkels 

Een uitgebreide linkbuilding strategie

Google hecht tegenwoordig meer waarde aan een natuurlijke opbouw van de links naar uw website. Daarom is het belangrijk om uw website niet alleen bij startpagina’s aan te melden. Als linkbuilder stellen we voor elke klant een lijst samen met de onderstaande onderdelen. Als u een linkpartnerpagina heeft kunnen we ook uw linkruil activiteiten beheren. bij de websites in deze lijst melden we uw website link vervolgens aan.

Onderdelen:

Zoekmachine aanmeldingen
Partnerpagina's
Nederlandse startpagina's
Nederlandse bedrijfsgidsen
Internationale startpagina's
Artikel & Persbericht sites
Blogs (relevant)
 
Forums (relevant)
Social Media sites

Extra onderdelen voor webshops:

Gratis advertentie sites
Review sites
Kortingscode sites
Vergelijkings sites (optioneel)

wat is linkbuilding

Waar houden we rekening mee?

De Google richtlijnen

Er zijn veel richtlijnen die Google stelt aan websites. Via deze richtlijnen hoopt Google dat webmasters hun website zo inrichten dat de pagina’s goed te begrijpen zijn voor zoekmachines. Let er wel op dat er regelmatig nieuwe eisen bijkomen. Om uw linkprofiel zo natuurlijk mogelijk te maken is het aanbevolen om een backlinks te hebben met variatie in de anchor teksten en beschrijvingen.

Goede onpage optimalisatie

Als SEO assistent verschaffen we u inzicht in de belangrijkste factoren voor zoekmachines. Er vindt er een korte analyse plaats waarbij we uw website en concurrenten onder de loep nemen. Voordat we links voor u gaan plaatsen is het van belang dat uw landingspagina’s optimaal zijn ingericht.We meten de huidige posities van de geselecteerde zoektermen zodat u het rendement van uw linkbuilding kunt analyseren.

>

Natuurlijke opbouw
Een gevarieerd linkprofiel
Autoriteit van links
Betrouwbaarheid van links
Anchor teksten van links
Beschrijvingen van links
Verhouding dofollow / nofollow


adverteren op internetBesteed uw linkbuilding uit!

Heeft u meer backlinks naar uw website nodig maar heeft u daar zelf geen tijd voor? U kunt uw linkbuilding campagne aan ons uitbesteden zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Ook voor advies op het gebied van linkbuilding of vrijblijvende informatie kunt u gerust contact opnemen!

 

Waarom kiest u voor ons?

Een uitgebreid netwerk
Lange termijn linkbuilding
Persoonlijke aandacht
Kwalitatieve linkbuilding
Uw investering terug verdienen

Hoe gaan we te werk?

1. Onderzoek
2. Voorstel
3. Voorbereiding
4. Uitvoering
5. Rapportage (maandelijks)

 

Tarieven linkbuilding 

Het aanmelden en ruilen van links vergt een hoop tijd en aandacht, vaak hebben ondernemers er zelf geen tijd voor. Vooral voor kleine en middelgrote bedrijven die meerdere websites beheren of weinig medewerkers hebben is het vaak onmogelijk om constant bezig te zijn met zoekmachine optimalisatie en het verzamelen van goede links. Als linkbuilding assistent kunnen we u helpen om kwalitatieve en relevante backlinks te verkrijgen waarmee u beter gaat scoren in de zoekmachines!

 

Interesse het uitbesteden van linkbuilding?

Neem vandaag nog contact op via het onderstaande formulier.

Tips & Tricks