E-mail marketing

mailchimpE-mail marketing is al sinds jaar en dag één van de krachtigste manieren om uw klanten snel te bereiken. Het opzetten van nieuwsbrieven kan helaas veel moeite kosten, en veel ondernemers hebben hier simpelweg de tijd niet voor. Het effect van het versturen van nieuwsbrieven is echter dusdanig voordelig dat het een zeer belangrijk aspect van uw succes is. Wij bieden u gedreven marketeers die u professioneel en duidelijk te hulp kunnen schieten.

Onze marketingspecialisten kunnen u assisteren bij het opzetten van een grammaticaal correcte nieuwsbrief, die volledig volgens uw huisstijl ontworpen is. Hierbij houdt onze hulp echter nog niet op, want ook na het versturen van uw nieuwsbrief kunnen wij u nog van dienst zijn. Het bijhouden en optimaliseren van uw marketingcampagne kan ook volledig door ons verzorgd worden, zodat u nergens meer naar hoeft om te kijken. Bovendien ontvangt u een duidelijk rapport van de prestaties.

Wij raden u aan om gebruik te maken van Mailchimp. Dit is het populairste systeem voor het opzetten van professionele e-mail marketing campagne. Mailchimpis voordelig, eenvoudig te beheren en eenvoudig te optimaliseren. Het effect van uw campagne wordt namelijk gemeten en bijgehouden. Het is bovendien mogelijk om meerdere contactlijsten aan te maken op één account, waardoor doelgericht mailen gemakkelijker is dan ooit.

Succesvolle nieuwsbrief laten ontwerpen

De eerste stap is altijd het bespreken van uw wensen en doelstellingen voor de e-mail campagne. Na een vrijblijvend onderzoek ontvangt u een vrijblijvende voorstel voor het opzetten of beheren van een succesvolle nieuwsbrief campagne. Het ook mogelijk om eerst een proefmail op te stellen, uiteraard kunt u aan de hand hiervan nog wijzigingen aanbrengen. Bij goedkeuring kunnen we de nieuwsbrief afmaken en versturen! Daar stop het nog niet, we helpen u ook nog met het meten van de resultaten.

E-mail marketing uitbesteden

Een eigen e-mail marketeer in dienst nemen is voor veel kleine en middelgrote bedrijven simpelweg te duur. Hoewel er vaak wel behoefte is naar advies en hulp om de email marketing campagne op te starten. Met het inhuren van een eigen e-mail marketing assistent kunt u een hoop besparen.

Eigen Mailchimp assistent

Beginnen met e-mail marketing? U kunt uw e-mail marketing campagne uitbesteden tegen een scherp uurtarief of een totaalprijs in overleg, dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Zodra we uw relaties op de juiste manier weten te bereiken, is de investering bovendien eenvoudig weer terug te verdienen.

slideremail
Lage investering
 (Mailchimp)

E-mail marketing is nog altijd één van de meest krachtige middelen om uw klanten te bereiken. Het opzetten van een succesvolle nieuwsbrief campagne neemt echter meer tijd in beslag dan u zou denken. Als e-mail marketing assistenten zorgen wij er voor dat u een mooie standaard nieuwsbrief krijgt die u structureel kunt versturen naar uw contacten. Het is ook mogelijk om alleen hulp in te schakelen voor de opzet en uitstraling van uw nieuwsbrief, de meeste bedrijven kiezen er echter voor om het gele proces uit te besteden, in dat geval zullen we uw nieuwsbrieven periodiek aan te passen en versturen!

 

 


 

Behoefte aan hulp op het gebied van e-mail marketing?

Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier.

Tips & Tricks