Conversie optimalisatie

conversie optimalisatieHeeft u een website of webwinkel maar wilt u er meer uithalen? Als ervaren online marketeers brengen we nodige verbeteringen aan zodat u het maximale rendement uit uw webshop haalt.

Wat is conversie?

Conversie vindt plaats wanneer een bezoeker een klant wordt. Bij een webwinkel is dit wanneer een bezoeker een product koopt. Conversie vindt ook plaats als bezoekers niet meteen iets kopen maar bijvoorbeeld wel een account aanmaken of zich aanmelden voor uw nieuwsbrief.

Uw eigen conversie specialist

Verwacht u meer rendement uit uw webwinkel te kunnen halen? Schakel vandaag nog een echte conversie specialist in om uw webwinkel te verbeteren op de belangrijkste punten! Heeft u behoefte aan meer informatie, advies, of een vrijblijvende offerte? Ook dan kunt vrijblijvend contact opnemen!

Wat is conversie optimalisatie?

Met het optimaliseren van de conversie wordt het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van uw webwinkel bedoeld. Met een geoptimaliseerde webwinkel zullen uw investeringen in marketing meer rendement opleveren. Zodra uw webwinkel helemaal geoptimaliseerd is, is de kans groter dat uw bezoekers overgaan tot het kopen van uw product(en).

Meten = weten

Het meten van conversie wordt doorgaans gedaan met Google Analytics. Als u een account aanmaakt, kunt u aangeven dat het een webshop betreft en dus de conversie bijgehouden moet worden. Vervolgens krijgt u van Google een code die op de website geplaatst moet worden. Hiermee kunt u precies bijhouden wat het effect van de conversie-optimalisatie is.

⇑ Meer rendement

Met een optimale conversie zullen meer bezoekers klanten worden.

⇑ Hogere bestelwaarde

Met een optimale conversie zal het gemiddelde bestelbedrag per bezoeker stijgen.

⇑ Hoger marketingeffect

Meen geoptimaliseerde webwinkel zal uw investering meer opleveren.

⇑ De ROI verhogen

Het rendement van uw gehele investering zal over het algemeen hoger zijn.

Onderdelen conversie optimalisatie:

Gebruiksvriendelijkheid

conversie optimalisatie

Navigatie
Call to action
Layout / Design
Betrouwbaarheid
Productpresentatie
Weergave verschillende browsers
Bestelproces
Kwaliteit content

Uw website optimaliseren

Om u een duidelijk en betrouwbaar beeld te geven van de tijdsduur en kosten van het optimaliseren, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Na een verkennende analyse ontvangt u een voorstel waarin de benodigde tijd en het geschatte budget besproken wordt.

De eerste stap is het werpen van een kritische blik op uw huidige webwinkel, wensen en doelstellingen, de verwachtingen moeten natuurlijk wel realistisch en haalbaar zijn. Uit het verkennende onderzoek volgt een duidelijk voorstel voor het verbeteren van uw webwinkel, hierin vindt u ook een planning voor de uit te voeren werkzaamheden. Als uw website helemaal geoptimaliseerd is, ontvangt u nog een uitgebreide rapportage waarin de werkzaamheden gespecificeerd worden.

Direct terug verdienen

Heeft u een webwinkel (of website) maar wilt u er meer omzet en winst mee behalen? Onze online experts brengen de nodige verbeteringen aan zodat u het maximale rendement haalt, het duurt dan ook niet lang voordat de investering weer terug verdient is. Zodra uw webwinkel helemaal geoptimaliseerd is, is de kans groter dat uw bezoekers overgaan tot conversie.

Na het verkennende onderzoek ontvangt u een voorstel waarin de benodigde tijd en het budget ingeschat wordt. Conversie optimalisatie is echter maatwerk, daarom wordt er eerst een inschatting van het werk en de nodige tijdsinvestering gemaakt. Neem eens vrijblijvend contact op om de belangrijkste verbeterpunten van uw website of webwinkel te bespreken.

 

Interesse in het optimaliseren van uw conversie?

Neem gerust even contact op voor tips en vragen.

Tips & Tricks