Conversie optimalisatie

conversie optimalisatieHeeft u een website of webwinkel maar wilt u er meer uithalen? Als ervaren online marketeers brengen we verbeteringen aan, zodat u het maximale rendement uit uw webshop haalt.

Wat is conversie?

Conversie vindt plaats wanneer een bezoeker een klant wordt. Bij een webwinkel is dit wanneer een bezoeker een product koopt. Conversie vindt ook plaats als bezoekers niet meteen iets kopen maar bijvoorbeeld wel een account aanmaken of zich aanmelden voor uw nieuwsbrief.

Wat is conversie optimalisatie?

Met het optimaliseren van de conversie wordt het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van uw webwinkel bedoeld. Met een geoptimaliseerde webwinkel zullen uw investeringen in marketing ook meer rendement opleveren.

Onderdelen conversie optimalisatie

Gebruiksvriendelijkheid

conversie optimalisatie

Navigatie
Call to action
Layout / Design
Betrouwbaarheid
Productpresentatie
Weergave verschillende browsers
Bestelproces
Kwaliteit content

Meten = weten

Het meten van conversie doen wij met Google Analytics. Hiermee kunt u aangeven dat het een webshop betreft en dus de conversie bijgehouden moet worden. Vervolgens krijgt u van Google een code die op de website geplaatst moet worden. Hiermee kunt u precies bijhouden hoeveel het rendement is.

Conversie specialisten

Verwacht u meer rendement uit uw webwinkel te kunnen halen? Schakel vandaag nog een echte conversie specialist in om uw webwinkel te verbeteren op de belangrijkste punten! Heeft u behoefte aan meer informatie, advies, of een vrijblijvende offerte? Ook dan kunt vrijblijvend contact opnemen!

 

⇑ Meer rendement

Meer bezoekers worden klanten.

⇑ Hogere bestelwaarde

Hoger gemiddelde bestelbedrag per bezoeker

⇑ Hoger marketingeffect

Hoger rendement uit uw marketingbudget

⇑ De ROI verhogen

Uw investeringen leveren meer op

Interesse in het optimaliseren van uw conversie?

Neem gerust even contact op voor tips en vragen.

Tips & Tricks