AdWords (SEA)

Wilt u doelgericht online adverteren voor uw bedrijf? En bent u bereid om te investeren in relevante kliks? Dan is online adverteren via Google AdWords een methode die u ongetwijfeld aanspreekt. Met dit online advertentiesysteem zorgt u ervoor dat uw website wordt gevonden als potentiële klanten via Google zoeken naar de producten of diensten die u aanbiedt. Maar hoe maakt u een advertentie waarop de juiste mensen klikken? Welke zoekwoorden moet u gebruiken? Uw Online Marketing Assistent helpt u met alle facetten van online marketing, ook met uw advertentie in Google AdWords. Onze SEA specialist zorgt ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt en dat er meer bezoekers op af komen. Uiteindelijk zal dit leiden tot een hogere omzet.

Hoe werkt Google AdWords?nieuw-adwords-logo

Met Google AdWords kunt u nieuwe klanten werven en meer omzet behalen. AdWords laat advertenties van uw bedrijf zien als potentiële klanten op Google zoeken naar producten of diensten die u wilt verkopen. Uw website wordt eenvoudig gevonden door de juiste doelgroep, specifiek op de door u gewenste zoekwoorden. Deze mensen worden na het klikken op uw advertentie naar uw site gebracht. U betaalt voor iedere klik op uw advertentie. AdWords is een geschikt kanaal om direct, meer en relevante bezoekers te realiseren. Een succesvolle AdWords campagne bestaat uit een goede advertentietekst. Om te onderscheiden van uw concurrenten moet deze tekst pakkend en duidelijk zijn. Lukt het maken van een advertentietekst u zelf niet? Schakel uw Online Marketing Assistent in voor een unieke tekst waarmee u het maximale uit Google AdWords haalt. Onze zoekmachine experts hebben minimaal vijf jaar ervaring met het maken van wervende en aantrekkelijke advertentieteksten.

Voor wie?

Bent u een ZZP’er of heeft u een bedrijf? Onze online specialisten worden vaak ingehuurd door ZZP’ers en midden- en kleinbedrijven, voornamelijk door bedrijven waarbij online marketing niet in het businessmodel voorkomt. U hoeft niemand in dienst te nemen die zich bezighoudt met de online campagnes. Zelf hoeft u daar ook niet over na te denken, dat scheelt weer tijd en stress. Bij Online Marketing Assistent krijgt u een vast contactpersoon die u gaat helpen met uw online advertenties. Wij houden alle razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van AdWords bij zodat we daar snel op kunnen inspelen. Zo bent u altijd voorzien van de beste campagnes. Of het nu gaat om een kleine klus of een langdurig project, wij zorgen ervoor dat AdWords u meer omzet oplevert.

 

Bereik uw doelgroep direct
Advertenties direct zichtbaar
Controle over de kosten
Vindbaar op relevante zoektermen
Uitstekend te meten

seo-seaSEO en SEA: wat is het verschil?

Weet u niet precies wat het verschil is tussen SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising)? Met SEO probeert u uw website zo te optimaliseren om de site hoger te laten scoren in de gewone Google resultaten. Het duurt meestal een tijdje dat de resultaten van SEO zichtbaar worden. Als u SEA inzet, dan zijn uw advertenties direct zichtbaar. Het doel van SEA is om een zo hoge positie te halen tegen een lage klikprijs. De eerste positie in Google betekent is niet altijd het meest winstgevende. De advertenties van AdWords vindt u in Google boven en rechts naast de zoekresultaten. De pagina’s die daarna komen zijn organische resultaten. De positie hiervan is afhankelijk van uw onpage  en offpage SEO factoren.

Mogelijkheden met Google AdWords

Adverteren via de resultaten in de zoekmachines is bij de meeste mensen wel bekend. Vroeger kon dit alleen met tekstadvertenties. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden een stuk uitgebreider. Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende Google AdWords kanalen die u samen met ons kunt inzetten om relevante bezoekers naar uw website te trekken. Sinds enige tijd kunt u via AdWords ook adverteren in Youtube, Hotmail en we kunnen een koppeling met Bing maken.
Reguliere tekstadvertenties

De normale tekstadvertenties in de zoekmachine van Google is nog altijd verantwoordelijk voor het meeste verkeer van alle kanalen. Daarnaast moet opgemerkt worden dat de tekst ads steeds meer posities in de zoekmachines in gaan nemen, ook worden de teksten uitgebreider. Adverteren via tekstadvertenties van Google Adwords zal daarom nog populairder worden naar verwachting.

Display advertentiesadwords-netwerken-1

Bij een display advertentiecampagne adverteert niet met teksten maar met banners. Omdat visuele middelen duidelijker zijn, en meer opvallen, is het adverteren met banners een uitstekende methode om uw boodschap te verspreiden of om een nieuw product te promoten. Display targeting biedt bovendien uitstekende mogelijkheden een gerichte doelgroep te bereiken, u kunt filteren op leeftijd, apparaat, interesse en locatie.

Google Shopping

Een PLA (product listing ads) campagne zorgt er voor dat uw producten met afbeelding en prijs zichtbaar worden in de zogenaamde Google shopping resultaten. Google Shopping is een online prijsvergelijker omdat u direct producten van verschillende aanbieders op prijs kunt vergelijken. Deze advertentiemethoden is erg effectief voor webshops, vooral omdat bezoekers een keuze kunnen maken voordat ze op uw advertentie klikken.

Remarketing

Remarketing (ook wel retargeting genoemd) is het adverteren om vertrokken bezoekers weer terug te laten keren. Remarketing kan zowel via tekstadvertenties als banners. Adverteren met banners is populair omdat u direct uw product- of dienstenaanbod kunt tonen met afbeeldingen. Dynamische remarketing is ook mogelijk, hierbij wordt u actuele productaanbod gebruikt om relevante en actuele advertenties te maken.

Google AdWords optimaliseren

Online Marketing Assistent volgt de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van online marketing op de voet. Zo kunnen we bij vernieuwingen snel schakelen. Ook bij Google werken ze in rap tempo aan veranderingen om steeds relevantere advertenties te tonen aan bezoekers. Er zijn binnen Google AdWords vele manieren om uw online zichtbaarheid te vergroten, zoals Remarketing, Display en Google Shopping. Ieder kanaal heeft zijn eigen voordelen. Om het maximale uit uw AdWords campagnes te halen, wordt u geadviseerd en begeleid door een vaste zoekmachine specialist.

Uw eigen AdWords specialist

Wij zorgen ervoor dat uw campagnes actief beheerd worden door uw eigen AdWords specialist. Hij optimaliseert uw campagnes zodat ze hoog in Google eindigen. Daarnaast verdiepen we ons in uw doelgroep. Hierdoor weten wij precies welke zoektermen we wel en niet moeten gebruiken en dat voor de beste prijs. Uw Online Marketing Assistent zorgt ervoor dat uw advertenties getoond worden aan de juiste doelgroep. We luisteren goed naar uw wensen en maken dan een voorstel op maat. Wij houden uw posities nauwkeurig in de gaten.

AdWords volledig uitbesteden?

Wilt u AdWords uitbesteden aan Online Marketing Assistent? Bij ons bent u verzekerd van optimaal resultaat. Het voordeel van uitbesteden is dat u meer tijd heeft om te ondernemen terwijl wij ervoor zorgen dat uw online omzet wordt verhoogd. U hoeft niet langer na te denken over adverteren op internet, want wij zetten een succesvolle AdWords campagne voor u op. We bereiken uw doelgroep en zorgen voor meer relevant verkeer naar uw website. Als u AdWords aan ons uitbesteedt, dan levert het u gegarandeerd meer omzet op. En deze investering heeft u zo terugverdiend. Via Google laten wij u precies zien hoeveel bezoekers en verkopen u ervoor terugkrijgt. De Online Marketing Assistent helpt u met het verbeteren van uw online succes. We zorgen ervoor dat uw advertentie campagnes optimaal wordt ingezet voor uw bedrijf.

Bepaal zelf uw budget

Wilt u onze expertise inzetten voor het ontwerpen en het schrijven van uw Google AdWords campagne, optimalisatie en beheer? Onze advertentie specialisten kunnen u hiermee helpen. Samen zorgen we ervoor dat u uit een effectieve campagne het beste resultaat haalt.  Als u uw wensen en doelstellingen kunt doorgeven, dan kan er een advertentieplan op maat gemaakt worden waarin wordt gekeken wat het meest rendabel voor u is. Uiteraard kunt u ook voor vrijblijvend advies contact opnemen. Bel ons of vul het onderstaande contactformulier in. Wij vinden dat elke campagne maatwerk is, dus wij zorgen altijd voor een scherpe offerte op maat. Toch nieuwsgierig naar de prijzen, hieronder een indicatie van de tarieven. Houdt er wel rekening mee dat SEA een constant proces is waar u bij voorkeur een aantal uur per maand aan besteed.


 

Interesse in zoekmachine adverteren?

Neem voor vragen of prijzen vrijblijvend contact op.

Tips & Tricks