6 redenen om naar de Webwinkel Vakdagen te gaan
Responsive webshop
23 February 2017 - 10:44, by , in Webwinkel, Comments off

Elk jaar, in januari, worden de Webwinkel Vakdagen gehouden. Dit is het grootste en belangrijkste e-commerce evenement van Nederland. Tijdens dit tweedaagse evenement is de Jaarbeurs Utrecht the place to be voor (beginnende) ondernemers en e-commerce experts. Voor u, als webwinkelier, zijn er tal van redenen op te noemen om naar dit evenement te gaan.

U doet nieuwe, waardevolle contacten op

Jaarlijks worden de Webwinkel Vakdagen door meer dan 11000 mensen bezocht. U ontmoet hier professionals en andere webwinkeliers. Dit e-commerce evenement is dan ook de perfecte kans om nieuwe, waardevolle contacten op te doen en ervaringen te delen.

Inspirerende lezingen bezoeken

De Webwinkel Vakdagen zijn hét evenement om uw e-commerce kennis te verbreden. Tijdens dit evenement worden er ruim 100 inspirerende sessies en lezingen gehouden van sprekers uit het binnen- en buitenland. De sessies en lezingen gaan over tal van interessante thema’s, zoals klantervaringen, conversie, samenwerken of optimalisatie.

U ontmoet honderden professionals

Dit evenement is de meest ideale mogelijkheid om te netwerken. U ontmoet hier meer dan honderden professionals in uw vakgebied. Wissel ervaringen uit en laat u inspireren door andere webwinkeliers, retailers en prominenten uit de branche. Zo ontmoet u hier bedrijven, multichannel retailers en webwinkeliers op het gebied van:

  • Adverteren: u komt te weten hoe u meer rendement behaalt door middel van adverteren
  • Betaaloplossingen: u ontdekt meer over online kassasystemen
  • Webwinkelrecht: het is belangrijk dat uw webshop juridisch in orde is. Op de beurs vindt u bedrijfsstands die u hier alles over kunnen vertellen
  • Klantbeoordelingen: ruim tweederde van de online kopers leest reviews, voordat ze een aankoop doen. Op de vakdagen staan stands van bedrijven die gespecialiseerd zijn in reviews
  • Logistiek: als u het logistieke proces wilt verbeteren, dan zijn er een aantal bedrijven die u hier meer over kunnen vertellen. Deze bedrijven staan ook op het evenement
  • Koppelpartijen: ontdek hoe u meer tijd en geld bespaart, door gebruik te maken van koppelpartijen

Bezoek meer dan 250 exposanten

Meer dan 250 exposanten presenteren zich op dit evenement. Ze hebben allemaal een eigen expertise. Hierbij kunt u denken aan betaaloplossingen, juridische dienstverleners, advertentiebedrijven en verzendpartijen. Met hun kennis bieden ze u tal van professionele oplossingen om meer winst te behalen.

U doet algemene en specifieke kennis op

Op de Webwinkel Vakdagen vindt u informatie die aansluit op uw kennis of webshop. Zo doet u er praktische tips op voor uw onderneming, maar komt u ook meer te weten over de algemene ontwikkelingen in de wereld van de e-commerce. Binnen een dag bent u dan weer op de hoogte van de laatste trend en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en retailing.

Al uw vragen over e-commerce worden beantwoord

Wilt u weten hoe u uw conversie kunt verhogen? Wilt u een efficiëntere logistiek? Weet u niet goed hoe u uw online klantenservice kunt verbeteren? Of wilt u meer leren over social commerce? Dan is het zeker een aanrader om de Webwinkel Vakdagen te bezoeken. Hier worden al uw vragen op het gebied van e-commerce beantwoord.

About author:
Met een achtergrond in marketing & verkoop hield Max de online ontwikkeling altijd in de gaten. Na het runnen van een aantal webshops volgde al snel enkele online marketing opdrachten voor zowel kleine als grote bedrijven. Dit heeft er toe geleid dat Online Marketing Assistent nu de uitkomst is voor MKB ondernemers die wel wat hulp bij online marketing kunnen gebruiken.

Tips & Tricks